Építési vállalkozó vagy? Dolgozzunk együtt!

Várunk partnereink között:
-Szívből ajánljuk az egyedülálló VARIOSIP panelünket, gyorsszerkezetes házak építéséhez,
-Várjuk, hogy csatlakozz kivitelező partnereinkhez!
Megtanítunk Neked mindent, a legjobb tudásunk szerint, hogy a legkiválóbb gyorsszerkezetes házak épülhessenek!
A Variosystem Group Kft nem csupán gyors, de gazdaságos megoldásokat kínál a modern készházgyártási technológiának köszönhetően. Az építés jóval kedvezőbb, mint egy hagyományos módon elkészült ház esetében. Mi a leginkább bevált és leggyakrabban alkalmazott könnyűszerkezetes, favázas nagy paneles, illetve VarioSIP paneles építésmód mellett tesszük le voksunkat.
Várjuk kivitelezők jelentkezését akik a falszerkezet gyártásán kívül a teljes kivitelezést lebonyolítják . Belföldi vagy külföldi kivitelezés esetén is. A leadott tervrajz és a kiválasztott falszerkezet alapján mi elkészítjük a statikai és gyártmánytervet , majd az elektromos terv ismeretében legyártjuk a falszerkezetet.
Igény esetén vállaljuk a szerkezet helyszíni összeállítását. A legyártott falszerkezetek a mindenkori hatályos jogszabályok betartásával készülnek.
A Variosystem gyártó üzemében készült fal és tetőelemeket biztosítunk gyártóüzemmel nem rendelkező kivitelezőknek. Több mint 20-féle falszerkezet minősítésével rendelkezünk.
A termékeinket komplett rendszerként szállítjuk, amihez a teljes dokumentációt, statikai számításokat csatoljuk. Engedélyünk kiterjed az egész Unióra!
Várjuk megtisztelő megkeresésedet:
????????????????????????????

Megosztás

Díjmentes építési konzultáció

    Elfogadom az Adatkezelést

    Elérhetőségek
    Legfrissebb írásaink

    Ajánlott bejegyzések

    Vissza az összes íráshoz