Készház építés, készház árak – Típusházak

Főoldal»Készház építés, készház árak – Típusházak
Készház építés, készház árak – Típusházak2023-12-05T14:57:04+01:00

Minden házunk egyedi tervezés alapján valósul meg. A típusházainkat ötletadónak szánjuk, hogy tudjunk egyeztetni a későbbi tervezés irányáról és az árakról.

Érdeklődni szeretnék

Könnyűszerkezetes ház árak után érdeklődik?

Keressen minket bizalommal a +3670 / 422-3858-as telefonszámon, vagy adja meg telefonszámát és visszahívjuk

  Minden házunk egyedi tervezés alapján valósul meg. A típusházainkat ötletadónak szánjuk, hogy tudjunk egyeztetni a későbbi tervezés irányáról és az árakról.

  Érdeklődni szeretnék

  Kiváló minőségű készházak nagy választékban, kedvező árakon!

  Készházak kizárólag természetes anyagokból készülnek. A készházak a hőszigetelés mellett nagyon jó hangszigeteléssel is rendelkezik.

  A környezettudatosság erősödésével egyre népszerűbbé válnak a könnyűszerkezetes és készházak, amelyek nem csupán kiemelkedő energetikai tulajdonságokkal rendelkeznek, de a felépítésük is sokkal kevésbé terheli meg a környezetet és a szomszédok tűrőképességét. Az eltérő anyagok és technológia következtében viszont vannak az építkezésnek olyan elemei, amelyekre már a tervezés során külön figyelmet kell fordítani, mert az utólagos korrekció sokkal bonyolultabb, mint eleve megfelelően tervezni. Íme néhány tipikus elem:

  Mivel a készházak üzemekben előre elkészített kész elemek helyszínen való összeszerelésével épülnek, általában ez azzal is jár, hogy a panelekben nem csupán az elektromos vezetékek helye van kialakítva, hanem az egyes szerkezeti elemekben már a vezetékek is bent vannak.

  Az elektromos vezetékezést úgy kell kialakítani, hogy arról a megfelelő világítás biztosítható legyen.

  Általában elmondható, hogy a lakások többségében konnektorokból mindig kevés van. A készházak szerkezeti sajátosságaiból adódóan erre még jobban ügyelni kell, érdemes már előre végig gondolni, hogy hol, milyen és mennyi elektromos készüléket szeretnénk használni, és ehhez igazítani a fali csatlakozók elhelyezését és számát.

  A készházak hőszigetelése általában kiemelkedően jó, gyorsan felfűthetők, és a könnyűszerkezetes kialakításnak köszönhetően a falak soha nem hidegek. Ennek megfelelően a fűtését is máshogy kell méretezni, mint a hasonló méretű hagyományos építésű házaknál.

  Készház árak kedvező feltételekkel

  Könnyűszerkezetes ház árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

  Go to Top