Érdeklődni szeretnék

varioplan

Tervezőink és építészeink segítenek Önnek ötleteit és álmait egyszerű és esztétikus módon összehangolni igényeivel és lehetőségeivel. Az eredmény: egy optimális, harmonikus, és mindamellett egyedi összkoncepció.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek tartósan egészséges és értékkel bíró megoldásokat ajánlhassunk, minden építőanyagot egyenlően kezelünk, és kizárólag aszerint értékeljük azokat, képesek-e egészséges lakóteret alkotni

Mivel manapság időnk 80-90 százalékát zárt terekben töltjük el, fő célul egészséges, kellemes és jóleső lakó- és munkaterek kialakítását tűztük ki magunk elé, legyen szó egy családi házról, egy energiatakarékos irodáról vagy akár egy hotelről. Azért, hogy Megrendelőinknek hosszú távon egészséges és megfizethető megoldást tudjunk nyújtani, minden építési anyagot kizárólag az alapján vizsgálunk meg, hogy azok mennyiben képesek hozzájárulni az egészséges lakásklíma biztosításához.

Az egészséges lakókörnyezet megértésünk szerint nemcsak a jó minőségű belső levegőt, hanem ezen kívül a zaj- és hővédelmet, a jó fényviszonyokat és az esztétikát is magában foglalja. Építészeink, statikusaink és a biomérnökeink a falszerkezet, fűtésrendszer és az épület-design tökéletes harmóniáját képesek Önöknek megkomponálni.

Mivel a készházépítés előnyei több építészeti szakma kombinációja által tudnak érvényre jutni, cégünk Variosystem Group név alatt a tervezéstől a kulcsrakész átadásig a szolgáltatások teljes palettáját kínálja. Ez a fajta építésmód ebben az esetben egy magyar középvállalkozás szakmai tapasztalatait és a minőség iránti igényét ötvözi, Európában tevékenykedő cég kapcsolataival. 2019-ben megépült új üzemünk Martonvásárban, ahol még magasabb színvonalon tudjuk gyártani könnyűszerkezetes ház és tetőszerkezeteinket.

Információkérés, kapcsolat